1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

ESOB'da Konak dönemi

AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) 38. Olağan Genel Kurulu, İkbal Termal otel'de yapıldı. Genel kurulda birlik başkanlığına Kadir Konak seçildi.

37 oda ve 280 delegenin oy kullandığı ESOB 38. Olağan Genel Kurulu, birlik üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. İkbal Termal Otel'de yapılan genel kurulda 26 yıl ESOB Genel Sekreterliği görevini yürüten Abdülkadir Konak ile Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün yarıştı. Genel kurul öncesi Konak ve Üstün, eski birlik başkanı İbrahim Kavas'a bakır üzerine işlenmiş gümüş vazo hediye etti.

Genel kurulun açılış konuşmasını, 37. defa birlik başkanlığına seçilen ve aday olmadığını açıklayan İbrahim Kavas yaptı. 37. defa seçildiğini hatırlatan eski Başkan Kavas, seçilen adaya ve esnafa ağabeylik etmeye devam edeceğini söyledi. Büyük bir özveri ile birlik başkanlığını yürüttüğünü anlatan Kavas, "37 sefer bir başkanın ibra edilmesi çok hoş bir şey. Esnafa ve sanatkarımıza hizmet etmekten her zaman onur duydum. Üç yıl önce hizmet vermeye başlayan hizmet binamızı esnaf ve sanatkara yakışır bir

hale getirdik. Esnaf ve sanatkarımıza bu binanın gelecekte çok büyük faydaları olacak. 170 yataklı otel bölümümüz var, eğitim bölümümüz var. Bunlar kolay yapılmadı. Yaklaşık olarak bugünkü hesapla 10 trilyona yakın para harcandı" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde Abdülkadir Konak 280 delegeden 204'ününün oyunu alarak başkan seçildi. 7 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde diğer aday Cengiz Üstün ise 69 oy aldı.

Genel kurulda emniyet ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, kurulun yapıldığı salona giren basın mensupları, delegeler ve misafirler arandı.

AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
AFYONKARAHİSAR ESOB'DA GÖREV DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2010 Pazar 19:16:01
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 13:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?