4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Ferdi Tayfur izdihamı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 25. Kaymak Festivali'nin kapanışı sevilen sanatçı Ferdi Tayfur ve Ankaralı Yasemin ile gerçekleşti.

Kaymak festivali Bolvadin Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterileri ile başladı. Halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından hareketli parçaları ile kendinden söz ettiren Ankaralı Yasemin ilçe halkını birbirinden güzel oyun havaları ile coşturdu.

İki saate yakın sahnede yer alan Ankaralı Yasemin, kendisini dinlemeye gelenler ile göbek attı. 25. Kaymak Festivali'ne sponsorluk yapan mağazalar tarafından çekiliş yapılarak, kazananlara çeşitli hediyeler verildi.

Çekiliş töreninin ardandan arabesk müziğin vazgeçilmez seslerinden ünlü sanatçı Ferdi Tayfur sahne aldı. İzdihamın yaşandı Ferdi Tayfur konserinde, sanatçıya yaklaşmak için konser alanındakiler birbirini ezdi. Birbirinden güzel parçalarını kendisini dinlemeye gelen ilçe halkına söyleyen ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'a, konser sonrası Bolvadin Belediye Başkanı Mehmet Koçum tarafından çiçek verildi. Tayfur'un konseri esnasında yapılan havai fişek gösterileri ise konsere gelenler tarafından büyük beğeni topladı.

İki gün süren Kaymak Festivali Ferdi Tayfur ve Ankaralı Yasemin'in muhteşem konserleri ile sona erdi. Horan Parkı'nda gerçekleşen konserleri on bine yakın insan izledi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 14:41:14
Güncelleme :9 Ağustos 2009 Pazar 14:50:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?