2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Ferhat Göçer Afyon'u salladı

Kurban Bayramı tatilinde Afyonkarahisar'da sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Oruçoğlu Termal Resort Otel'de düzenlenen gala gecesinde sahne alan Göçer, sahne performansının üst seviyelerde olduğu konserinde şarkı sözlerini laptop yardımıyla hatırladı. Tatilcilerin Göçer'i görüntülemek için yarıştığı gecede onlarca kişi sahnede hep birlikte eğlendi. Konserinin ardından seyircilerin ısrarlı isteği üzerine ikinci kez sahneye çıkan Göçer, en sevilen şarkılarını bir kez daha seslendirdi. Konser sonunda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Göçer, krizden ilk etkilenin müzik sektörü olduğunu söyledi.

Romantik şarkılarının yanı sıra hareketli ve nostaljik şarkılara da yer verdiği repertuarında kendisini izleyen bine yakın kişiyi unutulmaz bir gece yaşatan Göçer, tüm tatilcileri sahneye dökmeye başardı. 1970'lerin ünlü şarkısı 'we will rock you' ve 'sallasana' gibi şarkılarda tüm izleyicilerle el ve mendil şovu yapan Göçer, tatilcilere bol bol göbek attırttı. Tatilcilerle birlikte kendisi de bir hayli oynayan Göçer, sahnede yaklaşık bir buçuk saat birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Konserin
sonunda izleyicilerin isteklerini kıramayan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, ikinci kez sahneye çıkarak en sevilen şarkılarını bir kez daha seslendirdi.

"KRİZ EĞLENCE SEKTÖRÜNÜ DE ETKİLEDİ"

Konser sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Göçer, krizin ilk müzik ve eğlence sektörünün etkilediğini söyledi.

Bu yıl bayram gala gecelerinde sanatçı ağırlayan otel sayısının azalmasıyla ilgili bir soruya, krizin ilk etkilediği sektörün müzik sektörü olduğunu belirten Göçer, ekonomik kriz Türkiye'deki herkesi etkilediği gibi eğlence sektörünü de etkilediğini söyledi. Ekonomik kriz ortamlarında müzik gibi excusive sektörler öncelikli etkilendiğini belirten Göçer, sektörün temel ihtiyaçların ötesinde zevke hitap eden bir sektör olduğunu hatırlatarak eğlencenin temel ihtiyaçlarını karşılanmasının ardından geldiğini belirtti. Kendisinin bayramda iki farklı otelde sahne aldığı hatırlatılan Göçer, krize rağmen insanların gelmesinden ve eğlenmesinden mutlu olduğunu ve seyircilerin heyecanının kendisine güç verdiğini anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 17:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?