2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Fişini alan öğrencilere hediye

Afyonkarahisar Vergi Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği "Ülkemi seviyorum, belgemi alıyorum" kampanyası çerçevesinde 100 adet fiş toplayan öğrencilere ödül verildi. 

Afyonkarahisar'da 1 Ekim 2007-31 Ocak 2008 tarihleri arasında Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan kampanyaya 6 bin 726 öğrenci katıldı. Bu öğrencilere örnek vatandaşlık kartı verirken, Milli Piyango Dairesi işbirliğiyle yapılan çekiliş sonrası belirlenen 18 öğrenciye hediyeleri düzenlenen bir törenle verildi. 

Törende konuşan Afyonkarahisar Defterdar Vekili Naci Günaydın, kampanyada hedef kitlenin, öğrenciler ve gençler olduğunu söyledi. Kampanyada hediye kazanan öğrencilerin, diğer öğrenciler için teşvik edici olmalarını umduğunu belirten Günaydın, "Belgelerini teslim eden 6 bin 726 öğrenci arasında çekiliş yapıldı. Çekiliş neticesinde bir öğrenciye diz üstü bilgisayar, 2 öğrenciye masa üstü bilgisayar, 5 öğrenciye dijital fotoğraf makinesi, 10 öğrenciye de bisiklet verilecek" dedi. 

Öğrencilere hediyeleri, törene katılan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ömer Adar, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve Günaydın tarafından dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 17:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?