3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Fuhuş operasyonu

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde, jandarma tarafından gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde, "yabancı uyruklu kadınların otele gelen müşterilere para karşılığı pazarlandığı" ihbarını alan jandarma ekipleri, savcılıktan alınan izinle operasyon düzenledi. Otelde yapılan aramada, G.R, Y.F. ve N.K. isimli yabancı uyruklu kadınlar ile bu kadınları pazarladığı iddia edilen S.K. ve İ.I. yakalandı. Şahısların dinlenme tesisindeki otel odalarında yapılan aramada ise 1 adet bilgisayar, 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca şarjörü, 1 adet elektrikli şok aleti, 1 adet bıçak ve 1 adet 20 YTL'lik sahte banknot ele geçirildi. Bu arada, yabancı uyruklu G.R.'nin, S.Y. adına düzenlenmiş sahte kimlik taşıdığı ortaya çıktı. 

Operasyon kapsamında yakalanan S.K, İ.I, F.A, H.G. ile otel sahibi ve işletmecisi A.G, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, A.A, H.A. ve H.B, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yabancı uyruklu kadınlar G.R, Y.F. ve N.K ise sınır dışı edilmek üzere Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 11:54:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?