1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Fuhuştan kurtaran ihbar

TELEFON İHBARI KÜÇÜK KIZI BATAKLIKTAN KURTARDI

Afyonkarahisar'da, evlenme vaadiyle kaçırılan 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi bir kızı para karşılığı başka erkeklere satmaya çalıştığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.

26 yaşındaki A.A. isimli şahıs, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde oturduğu ve bu yıl ilköğretim okulu 8. sınıfa gideceği öğrenilen 14 yaşındaki E.E.'yi evlenme vaadiyle bir ay önce kaçırarak Denizli'ye getirdi.

Kendisi de Denizli'de oturan A.A., E.E. ile aynı evde yaşamaya başladı. İddiaya göre, bir ay sonra parası biten A.A., E.E. isimli kızı erkeklere para karşılığı satmak istedi. A.A.'nın önceden tanıdığı birine giderek küçük kızla para karşılığı ilişkiye girmesini teklif ettiği ileri sürüldü. Küçük kızı gören şahsın cep telefonuyla polise ihbarda bulunarak küçük yaştaki kızı pazarladıklarını söylemesi üzerine polis harekete geçti. İhbarın yapıldığı adrese giden polisler, A.A. isimli şahsı gözaltına aldı.

E.E. isimli kız da Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürüldü. Küçük kızın ailesi Denizli'ye gelerek şüpheli A.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. A.A. isimli şahıs bugün adli tıpta doktor kontrolünden geçirildikten sonra mahkemeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 15:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?