3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Gazeteci ölü bulundu

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde birkaç gün önce ortadan kaybolan yerel bir gazetenin sahibi ölü olarak bulundu. Silahlı saldırı sonucu öldüğü tahmin edilen gazete sahibinin içerisinde kan izleri olan aracı da, evinin önünde park halinde bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Dinar ilçesinde günlük olarak yayınlanan Umut Gazetesi'nin sahibi Adnan Aktaş (55), cumartesi günü ortadan kayboldu. Aktaş'a ait 03 FT 722 plakalı otomobil, pazar günü evinin önünde park halinde bulundu. Otomobilin camlarının kırık ve içerisinde kan izleri olduğu öğrenilirken, polis ve jandarma ekipleri, kendisinden haber alınamayan Aktaş'ı aramaya başladı. Gazete sahibi Adnan Aktaş'ın cesedi, bu sabah saat 04.00 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Susuz köyü civarında jandarma ekipleri tarafından bulundu. Aktaş'ın Dinar ilçesinde öldürüldükten sonra cesedinin bahse konu köy civarına atıldığı belirlendi. 

Ankara'da yaşayan oğlunu ziyarete giden Şefika Aktaş ise kocasının ölüm haberi üzerine Dinar'a geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 11:28:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?