2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Gazeteciler piknikte buluştu

Afyonkarahisar'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, 2. kuruluş yıldönümünü kutlayan aylık bir derginin düzenlediği piknikte bir araya geldi.
Afyonkarahisar'da yayınlanan Önder Başkan isimli aylık yayın yapan derginin kuruluşunun 2. yıldönümü nedeniyle piknik düzenlendi. Gezler Alabalık Tesisleri'nde gerçekleşen piknik basın çalışanlarının kaynaşmasına neden oldu. 2. yıl pastasını kesen derginin Genel Yayın Yönetmeni İsmail Palta, iki yıldır Afyonkarahisar'da yayınlanan Önder Başkan Dergisi'nin il, ilçe, kasaba ve köylerin sesi haline geldiğini söyledi.


Genç bir ekiple Afyonkarahisar'da iyi işler çıkardıklarını anlatan Palta; "Genç bir ekibe sahibiz ve tüm ilçe, kasaba ve köylere ulaşmaya çalışıyoruz. Bunların yanı sıra sivil toplum örgütlerinin gerçekleştirdiği çalışmaları kamuoyuna aktarıyoruz. Afyonkarahisar'da başkanlara yönelik bir dergi yoktu. Biz bu eksikliği fark ederek, Önder Başkan Dergisi'ni çıkarmaya başladık. Bu dergiyi yayınlayarak şehrimizde bir eksikliği gidermiş olduğumuzu umuyorum. Zor bir işi başarıyla gerçekleştiriyoruz. Dergimizin ikinci yıldönümü tüm Afyonkarahisar'a hayırlı olsun" dedi.

..
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 19:02:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?