4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Gazlıgöl'de emeklilere indirim

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN EMEKLİLERE JEST

Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde yer alan Yüntaş Birlik Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi arasında anlaşma sağlandı.

Afyonkarahisar Belediyesi, Yüntaş A.Ş ile Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi arasındaki protokol, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın makamında yapıldı. Protokolle birlikte Türkiye Emekliler Derneği’ne üye tüm emekliler, Gazlıgöl Kaplıcası’nda indirimlerden yararlanabilecek.

Türkiye İşçi Emekliler Derneği adının Türkiye Emekliler Derneği olarak değiştirdiklerini söyleyen Başkan Ahmet Ege, “İsim değişikliği ile birlikte bundan sonra sadece işçi emeklisini değil, Bağ-Kur emeklisini, memur emeklisini de bünyemize katıp daha güçlü olmayı amaçlıyoruz. Emeklilerimiz, Gazlıgöl Kaplıcası’ndan faydalanması noktasında indirim kararı alan başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Yüntaş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Bayaman ve yönetim kurulu üyelerine tüm üye emeklilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban. ‘Yüntaş Yönetim Kurulu Başkanı Bayaman ile genel müdürümüz bu konuda çalışma yaptı. Yüntaş A.Ş ve emekliler derneğimiz bir protokol yaparak Gazlıgöl Kaplıcası'ndan kendilerine tanınan indirimlerden istifade etmeleri sağlanmıştır. Protokolün Türkiye Emekliler Derneği üyelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 12:43:02
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 14:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?