4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Geçiyordu uğradı!

TBMM BAŞKANI ŞAHİN, KURBAN BAYRAMI GİBİ MÜBAREK GÜNLERİN TÜRK MİLLETİNİ BİRBİRİNE BAĞLADIĞINI SÖYLEDİ

Antalya'dan Ankara'ya kara yoluyla giderken Afyonkarahisar Cumhuriyet Tesisleri'nde mola veren TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, gazetecilere yaptığı açıklama da Afyonkarahisar'lıların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kurban Bayramı gibi mübarek günlerin Türk milletini ayakta tuttuğunu dile getirdi. Bu günlerin Türk milletinin en büyük değerleri olduğunun altını çizen TBMM Başkanı Şahin, mübarek günlerin Türk milletini güçlendirdiğini, geleceğe daha sağlam adımlarla yürümesini sağladığını söyledi. Kurban'ın kelime anlamının yakınlık demek olduğunu hatırlatan Şahin, "Halkımızın daha iyi şartlarda bayramlara sağlık ve afiyetle ulaşmalarını diliyorum. Bu bayramda insanlarımızın kalplerinin birbirine daha da yakınlaşmasını diliyorum. Böylece dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın daha da güçlenmesini temenni ediyorum" dedi.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Tesisleri'nde mola veren TBMM Başkanı Şahin'i Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, AK Parti milletvekilleri Sait Açba, Ahmet Koca, Halil Aydoğan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünal Ödemiş ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek karşıladı. Şahin, tesislerde kaymaklı ekmek kadayıfı yedikten ve çay içtikten sonra kara yolu ile Ankara'ya gitmek üzere Afyonkarahisar'dan ayrıldı.

TBMM BAŞKANI ŞAHİN, KURBAN BAYRAMI GİBİ MÜBAREK GÜNLERİN TÜRK MİLLETİNİ BİRBİRİNE BAĞLADIĞINI SÖYLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 10:58:05
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 11:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?