30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Genç astsubayın aşk intiharı

Afyonkarahisar'da 2 ay önce kız arkadaşından ayrılan bir astsubay, beylik tabancasıyla intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Karaman Mahallesi Mine Apartmanı'nda meydana geldi. 5 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşından 2 ay önce ayrıldığı iddia edilen Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı'nda görevli Astsubay Kıdemli Çavuş Ercan Abalı (23), girdiği bunalım sonucu beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti. Abalı'nın cesedi, astsubay olan ev arkadaşı Tolga Tütüncü tarafından bulundu. İntihar etmeden önce alkol aldığı belirlenen Abalı'nın odasında ayrıca, ayrıldığı kız arkadaşına ait fotoğraflar bulundu. Olayın ardından çok sayıda askeri yetkili ve polis, bahse konu apartmana gelerek inceleme yaptı. 

Astsubay Kıdemli Çavuş Ercan Abalı'nın cesedi, nöbetçi savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere, Hava Meydan Komutanlığı'na ait bir ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 17:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oğuzhan abalı IP: 88.242.13.xxx Tarih : 13.02.2007 14:43:10
Abim Allah günahlarını affetsın..YAPmıcaktın!...Geride kalan bızlerı Çok uzdun Ne diyeyim bundada vardır bir hayır...allah gunahlarını affeylesın!....RAHAT ICINDE YAT!..