4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Gençler birbirine girdi: 8 yaralı

Afyonkarahisar'da iki grup genç arasında çıkan sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Polis, olayla ilgili 9 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, daha önceden aralarında husumet bulunan iki grup genç, dün gece saat 00.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Bankalar Caddesi üzerinde karşılaştı. Tartışan ve bir taraftan da yürümeyi sürdüren gençler, Kadınana Caddesi üzerinde birbirlerine girdi.

Bıçakların çekildiği kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan Fatih Rüştü S., Türkmen Ü., Uğur Ç., Atan A., Yavuz S., Kürşat Z., Oğuz Ö. ve İsmail B., 112 Acil Servis ambulansları ile Devlet Hastanesi ve Kocatepe Devlet Hastanesi'ne
kaldırıldı. Kavgaya karıştıkları öne sürülen 9 kişiyi gözaltına alan polis, hastane ve olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olayla ilgili tahkikat sürerken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 11:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Şimşek IP: 88.252.197.xxx Tarih : 25.06.2009 16:56:48

bu gibi insanlar yüzünden öğrenciler rahat rahat dışarıda gezemiyorlar bizim için farketmez kana kan dişe diş ancak  herkez bizim gibi düşünmüyor afyon gençleri olsun halk olsun hepsi değil ancak bir kısmı çok bilinçsiz hareket ediyorlar bu konular hakkında güvenliği daha fazla artırmak kesınlıkle gerekli.