1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Genel kurul yapılamadı!

AFYONKARAHİSAR KASAPLAR VE SUCUKÇULAR ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞEMEDİ

Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası genel kurulu ve başkanlık seçimi yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemezken bir dahaki seçimin 7 Ocak 2010 Perşembe günü yapılacağı açıklandı.

7 Ocak Perşembe günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan genel kurulda, Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası'nın yeni başkanı belli olacak. 191 üyenin katılması gereken seçim, 1 hafta sonra aynı yerde ve aynı saatte gerçekleşecek. Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Odası Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Dumanlı, 1 hafta sonra yapılacak olan seçimin Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını diledi. Oda Başkanı Dumanlı, şunları söyledi:

"Biz bugün çoğunluğun sağlanmayacağını biliyorduk. Nedeni ise esnaf arkadaşlarımız işinin başında. Sayımda veya çoğunluğu sağlamak için esnafımızın zamanı olmadı. Bir sonraki seçimde esnafın geleceğine inanıyoruz. Esnafımız 5 dakikasını ayırıp gelip oy kullanacaklardır. Biz bunu baştan söylemiştik."

Oda Başkanlığına aday olan İbrahim Yörük ise, İhsan Dumanlı'nın ekibinin bile bile seçim için imza atmaya gelmediklerini iddia etti. Yörük, "Biz bugün çoğunluğu sağladık. Ancak karşı taraf imzayı atmak için gelmediler. Seçimin yapılacağı yerin karşısında beklediler. Biz de 160 kişi hazır ama karşı tarafın üyeleri bile bile gelmedi" diye konuştu.

Yörük'ün listesinde lokantacılar ve pidecileri temsilen yönetim kurulu üyesi adayı olan Bekir Demir ise seçimi kazanacaklarını dile getirdi. Demir, "Odamızda bizim tahminimize göre 250 civarında oy kullanılacaktı. Resmi sayımız ise 380'dir. Ama bazı arkadaşlarımız vefat etmiş, bazı arkadaşlarımız Kasaplar ve Sucukçular Odası'ndan Ticaret Odası'na geçmiş. Bu kayıtlar düşürülmediği için üye sayısı 380 görünüyor. Ama mevcut olarak 191 çoğunluk istendi bizden. Biz 160 imza ile bugün hazır bulunduk. 191

kişiyi tamamlayamadığımız için seçimler bir hafta sonrasına kaldı. Burada katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar bizlere destek oldu. Bizler 200 oy ile bu odanın başında olacağız, bütün arkadaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

AFYONKARAHİSAR KASAPLAR VE SUCUKÇULAR ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞEMEDİ
AFYONKARAHİSAR KASAPLAR VE SUCUKÇULAR ODASI GENEL KURULU GERÇEKLEŞEMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 19:10:03
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 20:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?