3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Gıda semineri

Afyonkarahisar'da gıda sektörü üzerine çalışan şirketlerin personeline yönelik "Gıda Güvenliği Sistemleri Gelişimi" konulu seminer verildi. 

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) ile üyesi olduğu Batı Sanayicileri İşadamları Derneği (BASİFED) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve KOL-DER tarafından desteklenen seminere, çok sayıda gıda sektörü çalışanı katıldı. Seminerde bir konuşma yapan BASİFED Genel Koordinatörü Faik Kaytancı, ilk gıda seminerini gıda sektörünün önemli bir şehri olan Afyonkarahisar'da düzenlediklerini söyledi. Kaytancı, "Artık global dünyada rekabetteki en önemli faktör kalitedir. Kalitesiz üretim, üreticilerin markalaşamamasına da en büyük etken oluyor. Onun için bu seminerde 2 gün boyunca kalite konusunu ele alınacak. Seminer sonunda, katılımcılara katılım belgesi vereceğiz" dedi. 

AFSİAD Başkanı Hüsnü Serteser ise AFSİAD'ın ihtiyaca göre seminerler ve toplantılar düzenlemeye devam edeceğini belirterek, "16-17 Ocak 2007 tarihinde ilk düzenlediğimiz Genel Ürün Güvenliği Semineri oldukça talep görmüştü. Afyonkarahisar'ın yine gıda konusunda böyle bir seminere ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Yine federasyonumuzla birlikte KAL-DER'in de işbirliğiyle bu semineri düzenleme kararı aldık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 18:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?