4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Gözyaşı Geceleri'ne büyük ilgi

Afyonkarahisar Eğitim Kurumları Derneği tarafından üçüncüsü düzenlenen "Gözyaşı Geceleri" kültür etkinliği Yasemin Düğün Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleşti.

Afyonkarahisar Eğitim Kurumları Dernek Başkanı Mustafa Çiftçi'nin açılış konuşması ile başlayan etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, dernek faaliyetleri sinevizyon gösterisiyle anlatıldı.

Başkan Çiftçi, modern bir şekilde dizayn edilen kuran kursunun tamamlamak üzere olduğunu söyleyere, "Sizlerin de bildiği gibi Afyonkarahisar Eğitim Kurumları Derneği'nin 2 yıl önce temelini attığı 120 yataklı yatılı kız kuran kursu inşaatımız bitim aşamasına geldi. Peygamber Efendimiz 'Sizin en hayırlınız Kuran-ı Kerim'i öğrenen ve öğretendir' diye buyurmuştur. Kuran kursumuza yapılan yardım bir hurmayla da olsa bizler için çok kıymetli ve değerlidir. Bu vesileyle maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen değerli hayırsever büyüklerimizden ve sizlerden Allah razı olsun. Kuran kursumuzda kız çocukları eğitimlerini bitirip, geleceğin anne ve babalarını yetiştirecekler. Bu sayede buradan hepimize sadakayı cariye olarak amel defterlerimize yazılacak sevaplarımız olacaktır" dedi.

Çiftçinin konuşmasının ardından sema gösterileri ve "Anlatılmaz Yaşanır, 99 Umuda Yolculuk" adı altında düzenlenen etkinlikler sunuldu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 22:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?