4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Gül anneler evlendirdi

Afyonkarahisar Gül Anneler Derneği, düzenlediği birlik ve dayanışma etkinliğinde Metin Kızılkaya ve Arzu Kızılkaya çiftini evlendirdi. Düğünün tüm masrafları dernek tarafından karşılandı.

Afyonkarahisar gelenek ve göreneklerine göre hazırlanan düğün merasiminde mutluluğunu kelimelerle anlatamadığını ifade eden 21 yaşındaki Arzu Kızılkaya, Gül Anneler Derneği'ne minnettar olduğunu söyledi. Metin Kızılkaya da dünya evine girmesinden dolayı çok sevinçli olduğunu ifade ederek, her türlü imkanı seferber eden dernek yetkililerine teşekkür etti.

Gül Anneler Derneği Başkanı Halise Saygı ise hem birlik ve beraberlik içerisinde böylesine güzel bir etkinliğin yapılmasından hem de genç çifti evlendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Saygı, dünya evine giren gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün merasimine katılarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'ın eşi, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Onursal Başkanı Binnur Kaptan, Gül Anneler Derneği'nin çok önemli bir hizmette bulunduğunu belirtti.

Afyonkarahisar'da böyle bir çalışmanın yapılmasının çok önemli olduğunu anlatan Binnur Kaptan, dünya evine giren genç çifte mutluluklar diledi. Takı merasiminin de gerçekleştiği düğüne dernek üyeleri ile dünya evine giren gençlerin yakınları katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 18:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?