3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Halkbank'tan ATSO üyelerine kredi

ATSO'DAN HALK BANKASI İLE KREDİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Türkiye Halk Bankası arasında oda üyelerinin daha avantajlı kredi kullanabilmeleri için imzalanan protokol yeni faiz oranlarına göre yeniden güncellendi.

ATSO toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Türkiye Halk Bankası Şube Müdürü Aytaç Akbaş ve ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, bankanın sanayiciye ve işadamlarına sağladığı çeşitli imkanlar olduğunu söyledi.

Halk bankasının sanayicinin bankası olduğuna değinen Serteser, "Halkın bankası ama aynı zamanda sanayicinin de bankası. İhtiyaç sahibi üyelerimiz bu imkandan faydalanabilecek" diye konuştu. Banka protokollerinin yeni faiz oranlarına göre yılda bir defa güncellendiğini belirten Türkiye Halk Bankası Şube Afyonkarahisar Müdürü Akbaş, ticaret erbabının her zaman yanında olduklarını söyledi. Müdür Akbaş, "ATSO üyelerine yönelik kredilerde avantajlı oranlar var. Üyelerin orta ve uzun vadeli projelerine destek sağlayacağız" dedi..

Konuşmaların ardından ATSO Başkanı Serteser ile Türkiye Halk Bankası Şube Müdürü Akbaş, yeni faiz oranlarına göre güncellenen kredi protokolünü imzaladı.

ATSO'DAN HALK BANKASI İLE KREDİ PROTOKOLÜ İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 15:47:00
Güncelleme :16 Aralık 2009 Çarşamba 00:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?