2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Hamile kıza tecavüz iddiası

AFYONKARAHİSAR'daki kimsesiz çocuklar yurdunda kalan ve bir süre önce uğradığı tecavüz sonucu hamile kalan 16 yaşındaki G.D., polis gözetiminde İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki sağlık kontrolü dönüşünde, iddiaya göre trende tanıştığı Şahin Yeşere ile Eskişehir'de istasyonda inerek kaçtı. G.D., burada Yeşere ile birlikte dolaşırken rastladığı devriye polisine tecavüze uğradığını söyledi. Yeşere gözaltına alınırken, G.D.'nin Afyonkarahisar'a gönderilmek üzere polise teslim edileceği bildirildi.

Afyonkarahisir Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kimsesiz çocuklar yurdunda kalan G.D., bir süre önce uğradığı tecavüz sonucu hamile kaldı. 10 haftalık hamile olan G.D., görevli bir polis tarafından trenle Afyonkarahisar’dan İstanbul Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. G.D., sağlık kontrolü ve yasal işlemlerin ardından yine polis gözetiminde Afyonkarahisar'a dönmek üzere trene bindi. G.D., trende tanıştığı TCDD işçisi olduğu öne sürülen evli 3 çocuk babası 38 yaşındaki Şahin Yeşere ile yanındaki polis memurunun uyumasını fırsat bilerek iddiaya göre dün gece yarısı Eskişehir’deki Enveriye İstasyonu’nda trenden indi. Polis memurunun bir süre sonra G.D.’nin kaybolduğunun farkına varması üzerine Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkililerine bilgi verildi.

Bu sabah saat 09.30 sıralarında Arifiye Mahallesi Savtekin Caddesi’nde devriye gezen polislere el işareti yapan G.D.’nin durumundan şüphelenildi. Polis, G.D. ile yanındaki Şahin Yeşere’yi durdurdu. G.D. polislere “Trende tanıştığım bu adam beni evine götürdü ve zorla tecavüz etti. Şimdi de bana giysi almak için alışverişe çıkardı” dedi.

Polis, Şahin Yeşere’yi gözaltına aldı. Yeşere’nin sorgulamasının devam ettiği, G.D.’nin de işlemlerinin tamamlanmasından sonra Afyonkarahisar polisine teslim edileceği belirtildi.

hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 21:08:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?