2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Haydi Eğitim Parkı'na

2003 yılında açılan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Parkı'nda, 7-16 yaş arası ilköğretim çağındaki çocuklara, devlet tarafından verilen temel eğitime destek amaçlı hazırlanmış özel eğitim programları ve her geçen gün artan gönüllü ordusuyla çok yönlü eğitim desteği veriliyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Afyonkarahisar Eğitim Parkı'nın, her yaz çocuklar için düzenlediği yaz etkinliklerinin birinci dönemi, 23 Haziran pazartesi günü başlıyor. 11 Temmuz'a kadar sürecek olan etkinliklerin birinci döneminde, haftanın dört günü "Düşler Atölyesi", "Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum", "Düşünebilen Çocuklar", "Eğlence Treni", "İngilizce", "Bilgisayar", "Ritim Atölyesi" ve "Uçurtma Yapımı" etkinliklerine katılacak olan çocuklar, her cuma ise topluca eğitim gönüllüsü "abi ve ablalarıyla" pikniğe ya da geziye giderek haftayı neşeli bir aktiviteyle bitirecek.

Türkiye'nin eğitim alanındaki en yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın her yaz düzenlediği yaz etkinlikleri, çocukların tatilde de eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Geniş bir alana kurulu olan Eğitim Parkı, teknolojik altyapı, sanatsal faaliyetler için uygun atölyeleri ve etkinlik odaları, çok amaçlı salonuyla tam donanımlı bir eğitim desteği sunuyor.

Oyun, sanat aktiviteleri, gezi ve müzikle, yaz ayını eğlenerek ve öğrenerek geçirmek isteyen çocuklar, Afyonkarahisar Eğitim Parkı'na giderek kayıt yaptırabilecek. Daha önce kaydı olanların ise isimlerini yazdırmaları yeterli olacak.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 15:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?