2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Hayırsever aileye plaket

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitime katkı sağlayan hayırseverleri unutmuyor. 

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, 9 derslikli bir ilköğretim okulu yaptıran hayırsever Nurettin ve Naciye Taktak çiftine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım'ın makamında gerçekleşen törende konuşan Taktak çifti, 1987 yılında yaptırdıkları okulun ihtiyaçlarını gidermek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söylediler. 

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım ise Türkiye'nin ve Milli Eğitim'in hayırseverlere ihtiyacı olduğunu belirterek, Taktak çiftine teşekkür etti. Taktak çiftinin 1987 yılında 6 derslikli okul yaptırdığını, 2005 yılında ek 3 derslik yapımına katkı sağladıklarını, çok amaçlı salon, ana sınıfı, okulun araç ve gereç teminini sağladığını anlatan Yıldırım, her yıl en az 50 ihtiyaç sahibi öğrenciyi de giydirdiklerini söyledi. 

Taktak çiftinin Nihat ve Nejat isminde iki oğulları olduğu ve okulun bundan sonraki ihtiyaçlarını onların karşılamaya devam edeceği öğrenildi. 

Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Özaydın ve Okul Müdürü Yusuf Ergün'ün de hazır bulunduğu törende, Taktak çiftine plaket ve teşekkür belgesi verildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 12:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?