1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Hediye vermek için kovaladılar

PTT'nin 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar'da düzenlenen etkinlikte, ilginç bir olay yaşandı. PTT 170. yılına özel sürprizinde, basını birden karşısında gören Emrah Bal'ın yaptıkları filmleri aratmadı.

Afyonkarahisar'da PTT'nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlandı. Ardından şehir içinde PTT araçlarıyla konvoy düzenlendi.

Daha sonra PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü'ndeki posta gişelerinde işlem yaptıran 170. müşteriye sürpriz hediye verildi.

PTT'nin şanslı müşterisi ise Afyonkarahisar'da vatani görevini yapan Mersinli Emrah Bal (20) oldu.

Kendisine gönderilen postayı almak üzere PTT'ye gelen Emrah Bal, görevlilerin sürprizi ve basın mensuplarını karşısında görünce şaşırdı. Paniğe kapılan Bal, PTT binasından kaçmaya çalıştı. Görevlilerin ardından giderek ikna ettiği Bal, şanslı müşteri olduğunu öğrenince çok sevindi.

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Ceylan Kırmızıgül, şanslı müşteri Emrah Bal'a, PTT Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen pul albümü ile çeşitli hediyeler verdi.

Aldığı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Mehmet Bal, ''Bir anda panikledim ve dışarı çıkmak istedim. Ama sürpriz ve şanslı müşteri olduğumu öğrenince çok sevindim. Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. Şanslı müşteri olduğumu için mutlu oldum. Bana bu hediyeleri verdikleri için PTT görevlilerine teşekkür ederim'' dedi.

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Ceylan Kırmızıgül de, PTT'nin kuruluş yıldönümünde bir müşterilerini mutlu etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Şanslı müşterinin asker olmasının ise ayrı bir güzellik olduğunu dile getiren Kırmızıgül, Emrah Bal'a ''hayırlı teskereler'' diledi.

Kırmızıgül, hizmetlerin çeşitlendirilmesi, hizmette kalite ve gereken hızın kazanılması serbest piyasada rekabet gücünün artırılması ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması sonucu artık PTT'nin tercih edilen kurum haline geldiğini söyledi.
 

AA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2010 Pazar 10:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?