2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Hisarcıklıoğlu Afyonkarahisar'da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, dünyada alışveriş merkezlerinin modern insanların, müşterilerin, tüketicilerin rahatlıkla gezebildikleri bir yapı içine girdiğini ve Türkiye'nin de bu dönüşüme geçtiğini söyledi.


Türkiye 6. Mermer ve Doğaltaş Sempozyumu'na katılmak için Afyonkarahisar'a gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yaptırılacak olan alışveriş merkezinin temel atma törenine katıldı. ATSO Başkanı Melih Yurter'in alışveriş merkezinin tanıtımını yaptığı konuşmasının ardından kürsüye gelen Hisarcıkoğlu, böyle bir vizyon sahibi olup, bu projeye başladıkları için Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nı, yönetim kurulunu ve meclisini kutladığını söyledi.


"Artık dünyada alışveriş merkezleri, modern insanların, müşterilerin, tüketicilerin rahatlıkla gezebildikleri yerlere doğru geçmektedir" diyen Hisarcıkoğlu şöyle konuştu, "Bunu da bütün dünyada izlemekteyiz. Türkiye'mizde de aynı dönüşüm olmaktadır. Bu çerçevede, günde 50 bin aracın geçtiği Afyonkarahisar'da, bu 50 bin aracın tozu buraya gelse, bu alışveriş merkezi kendisini toplar. Yani bırakın durmasını tozu yeter" dedi.


Afyonkarahisar esnafının hizmetlerini ve kalitesini arttırması gerektiğine dikkat çeken Hisarcıklıoğlu, konuşmasının son bölümünde şunları söyledi:
"Afyonkarahisar tüccarı, buraya yapılacak olan merkezde gerek yer kiralayarak, gerekse Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın gelir sağlayarak hizmetlerini arttıracağı için sonuçta bu kent kazanmış olacak. Böyle hayırlı bir işe vesile oldukları için bütün Afyonkarahisarlıları kutluyorum."


Hisarcıklıoğlu'nun konuşmasının ardından dualar eşliğinde Afyonkarahisar-İzmir karayolunun 9. kilometresine yapılacak olan alışveriş merkezinin temeli atıldı. Törene Vali Vekili Mustafa Akdoğan, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

..
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 18:30:14
Güncelleme :26 Haziran 2008 Perşembe 18:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?