1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Hüdai Kaplıcaları sömestrle doldu

SANDIKLI HÜDAİ KAPLICASIN'DA SÖMESTRİ COŞKUSU

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Hüdai Kaplıcaları sömestri tatilinden dolayı doluluk oranı yüzde yüze ulaştı.

Sandıklı Belediyesine bağlı Hüdai Kaplıcaları, yarı yıl tatilini geçirmek isteyenlerin uğrak noktası oldu.

Hüdai Kaplıcaları İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre ilk ve orta öğretim okullarının eğitime ara vermesiyle kaplıcalarda doluluk oranı yüzde100'e ulaştığı ifade edildi. Sömestri tatilini Hüdai Kaplıcalarında geçirmek isteyenlerin apart dairelerde yer bulamazken Yeni Termal ve Küçük Otel'in de tatil boyunca tam dolu olarak hizmet vereceği İşletme Müdürlüğü tarafından dile getirildi.

Kaplıca İşletme Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kaplıcalara gelen misafirlerimizi sömestri tatilinde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Tatil boyunca apart dairelerimiz ve otellerimiz tamamen dolu. 2009 yılında yine yüksek doluluk oranlarına ulaştık. Apart dairelerimiz Aralık ayında kış sezonu olmasına rağmen yüzde 76 oranında doluydu. 01 Nisan- 31 Aralık tarihleri arasında bir genelleme yapacak olursak yüzde 86 doluluk oranıyla 9 ayı tamamladık. Amacımız ölü sezon tabir ettiğimiz zamanlarda da kaplıcalarımıza müşteri çekebilmek ve yıllık doluluk oranımızı arttırmak. Sömestri tatili boyunca konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız" ifadelerine yer verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 11:46:05
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 11:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?