4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

Huzurevi sakinleri valilikte

Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler sürüyor. Etkinlikler kapsamında Afyonkarahisar Huzurevi sakinleri, Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Şevki Ceylan ve Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol'un öncülüğünde yapılan ziyarette, huzurevi sakinleri Mehmet Enül, Sebahat Özseren, Nurten Barlas ve Şükrü Özbil, Vali Haluk İmga'ya çiçek verdiler.

Yaşlılar Haftası nedeniyle kendisine yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Vali Haluk İmga, ziyarete gelenlerin şahsında tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Gününü kutladığını ifade etti. Her yaşın kendisine has bir güzelliğinin olduğunu belirten Vali İmga, yaptığı konuşmasında yaşlılarımızı kıdemli vatandaşlarımız olarak nitelendirdi.

Bu günlere erişmiş olmanın da bir lütuf olduğunu ifade eden Vali İmga, "Yaşlılarımız bize Milletimizin bir emanetidir. Onlara bakmak bizim en önemli görevlerimizdendir. Bu görevi layıkıyla yapan başta Sosyal Hizmetlerden sorumlu Vali Yardımcımız Ahmet Ertürk olmak üzere tüm idareci ve personele teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyarette konuşan İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Şevki Ceylan ise, gerek Vali İmga'nın şahsına gerekse Bayan Dilek İmga'ya Sosyal Hizmetler kurumlarına verdikleri önem ve destekten dolayı teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 23:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?