4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

İhsaniye'de Aşkar mazbatasını aldı

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yerel seçimlerde ikinci kez belediye başkanı seçilen Halit Aşkar, mazbatasını alarak görevine başladı.

İhsaniye Düğün Salonu'nda düzenlenen mazbata teslim töreninde İlçe Seçim Kurulu Başkanı Melek Serap Kara, Belediye Başkanı Halit Aşkar'a mazbatasını verdi. İhsaniye Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, İlçe Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri ve vatandaşların da katıldığı törende, İl Genel Meclisi üyelerine, belde belediye başkanlarına ve muhtarlara da mazbataları teslim edildi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimde AK Parti'den belediye başkan adayı olan ve oyların yüzde 60'ını alarak ikinci kez belediye başkanı seçilen Aşkar, İhsaniye halkına daha iyi hizmetler yapacağını söyledi.

Aşkar, "Bu yeni dönemde ikici kez vermiş olduğunuz değerli görev emanetini, sizleri en iyi temsil etme sorumluluğumla, ilçemiz için yapılabilecek ne varsa mevcut şartlar içinde yerine getirmeye, hiçbir ayrım yapmadan meclis üyelerimle ve personelimle birlikte büyük bir azim ve gayretle, yeni bir heyecanla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önceki dönemde olduğu gibi güveninize layık olmaya çalışacağım ve en kısa zamanda ilçemiz menfaatine olan tüm projeleri takip ederek hemen çözüme kavuşturmak heyecanı içinde olduğumu belirtmek isterim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 23:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?