2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

İkbal'den Afyon'a polis merkezi

İkbal Şirketler Grubu tarafından yaptırılan Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Törene Emniyet Genel Müdür Yardımcı Uzunkaya da katıldı.

Açılış törenine Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga'nın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, MHP Milletvekili Abdülkadir Akcan, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Celal Uzunkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, devlet vatandaş işbirliği ile Afyonkarahisar'a çok güzel bir hizmet binası kazandırıldığını ifade etti. İkbal Şirketler Grubu tarafından yaptırılan binanın trafik hizmetleri verilmesine rahatlama getireceğini dile getiren İmga, estetik bir binanın Afyon'a kazandırılmasına vesile olan İl Emniyet Müdürü Natık Canca ve emeği geçen herkese teşekkür etti. İkbal Şirketler Grubu ile yaptıkları sözleşme sonucunda güzel bir eseri Afyonkarahisar'a kazandırdıklarını belirten Emniyet Müdürü Natık Canca, binanın 4 ay gibi kısa bir sürede bitirildiğini vurguladı.

VİLLA GÖRÜNÜMLÜ POLİS MERKEZİ-
Bu binanın mimarisi ve dekorasyonu ile alışa gelmiş bir resmi daire olmadığını aktaran Canca, "Bu inşaat yapılırken vatandaşlar bize hep 'Burası hangi zenginin villası' diye soruyorlardı. Biz de Bölge Trafik Müdürlüğü binası olduğunu söylüyorduk. Yani Afyonkarahisar'a villa görünümlü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü binası kazandırdık" dedi.

Emniyet Genel Müdür Yardımcı Uzunkaya'nın konuşmaya başlamasının ardından bir bayan polis memuru tören alında bayıldı. Bayılan polis memuruna ilk müdahaleyi İl Sağlık Müdürü Hasan Hüsnü Eren ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş yaptı. Polis memuru kısa süreli yerde baygın kaldı, yapılan müdahaleden sonra kendine geldi. Konuşmaların ardından Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Celal Uzunkaya Vali Haluk İmga'ya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'a, Emniyet Müdür Natık Canca'da İkbal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salim Pancar'a katkılarından dolayı plaket verdi. Plaket töreninden sonra kurdela kesilerek binanın açışı yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 14:28:45
Güncelleme :4 Kasım 2008 Salı 14:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?