3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

İlaç toplama kampanyası başladı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Okulu Müdürlükleri Dostluk, Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi kapsamında ilaç toplama kampanyası başlatıldı.

İlaç bağışında bulunan okul müdürleri ve öğrencileri Belediye Meclis Salonunda kabul eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu davranışından dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Söz konusu proje kapsamında 5. Gurup Okullarında eğitim gören öğrenciler topladıkları ilaçları belediyeye teslim etti. Program sırasında konuşma yapan projenin 5. Gurup Başkanı Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Asım İlarslan "İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Okulu Müdürlükleri Dostluk, Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi kapsamında ilaç toplama kampanyası başlatıldı, biz beşinci gurup olarak 12 okuldan oluşuyoruz. İhtiyaç sahibi kişilere bir ölçü de olsa yardımda bulunmak amacındayız.Topladığımız ilaçları belediyemize getirdik" dedi.
ANLAMLI BİR PROJE

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, projenin önemine dikkat çekerek, "Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan böyle güzel bir proje kapsamında toplanan ilaçları kontrol ederek, ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. Umuyorum ki; sizin bu özverili davranışınız tüm kesimlere örnek olacaktır" diye konuştu.

Çoban, projede emeği geçen başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere okul müdürleri ve öğrencilere teşekkür etti.İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Okulu Müdürlükleri Dostluk Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi kapsamında ilaç toplama kampanyasına katılan 5. gurup okulları: "27 Ağustos İlköğretim Okulu, Salim Pancar İlköğretim Okulu, Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu, Hüseyin Sümer İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Büyükkalecik İlköğretim Okulu, Sülün İlköğretim Okulu, Çavdarlı İlköğretim Okulu, Huriye Aşkar İlköğretim Okulu, Işıklar İlköğretim Okulu, Asım Kocabıyık Ana Okulu ve Zafer Koleji."
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 16:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?