1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

İMİB'den öğrencilere kırtasiye yardımı

İMİB'DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), Afyonkarahisar'da ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kırtasiye yardımı yaptı.

İMİB İl Temsilcisi işadamı Hüseyin Şehitoğlu, İMİB'in gönderdiği kırtasiye malzemelerini İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım'a teslim etti. İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İMİB'in 180 sırt çantası, 144 şemsiye, 500 öykü kitabı, 500 madenleri tanıtan dergi, 160 defter, çok sayıda kalemtıraş, kalem ve silgiden oluşan kırtasiye malzemeleri gönderdiğini dile getirdi. Yıldırım, "Hüseyin Şehitoğlu değerli okullarımızda yetişen birisidir. Kendisi bunun bedelini ödeme gayreti içerisinde. Ben aynı

lisede eğitim görmüş biri olarak bu topraklara, bu çocuklara vefamızı bir şekilde ödemek durumunda olduğumuzu düşünüyorum. Bu onu öder mi? O önemli değil. Biz nerede olduğumuzu, safımızın neresi olduğunu belirtmeye çalışıyoruz. Biz toplumumuzun yanındayız. O farkındalığı da bütün toplumla beraber gündeme taşıma gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Yıldırım, duyarlılık gösteren ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi gönderen İMİB ve köprü vazifesi gören işadamı Hüseyin Şehitoğlu'na teşekkür etti.

Afyonkarahisar'ın madencilikte Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden birisi olduğunu söyleyen Hüseyin Şehitoğlu da ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç öğrencilere bir nebze olsa da katkıda bulunmak için böyle bir yardım yaptığını dile getirdi. İMİB'in Türkiye'nin en büyük Maden İhracatçıları Birliği olduğunu anlatan Şehitoğlu, böyle bir yardımın yapılmasına vesile olduğu için Milli Eğitim Müdürü Yıldırım'a şükranlarını sundu.

İMİB'DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI
İMİB'DEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 19:17:00
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 01:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?