1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

İP'in 'Hayır' pankartına polis engeli

'HAYIR' PANKARTI AÇAN İŞÇİ PARTİSİNE POLİS ENGELİ

Afyonkarahisar'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen referanduma 'evet' mitingi sonrası valiliği ziyareti esnasında İşçi Partisi Afyonkarahisar İl örgütü üyeleri tarafından 'hayır' yazılı pankart asıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın referanduma 'evet' mitingi için geldiği Afyonkarahisar'da İşçi Partililer (İP) miting sonrası 'hayır' pankartı astı. Asılı pankartı Başbakan korumaları ile emniyet güçleri bulunduğu yerden indirdi. İzinsiz gösteri ve pankart açan İP üyeleri polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında İşçi Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karanlık'ın da olduğu öğrenildi. Karanlık ile birlikte gözaltına alınan 5 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Asılan pankartta "Türkiye'yi bölen açılımlara, Cumhuriyeti yıkan Anayasaya 'hayır" yazdığı belirtildi. İzinsiz gösteri ve pankart açan İşçi partisi üyeleri geçen Cuma günü Merkez PTT önünde referanduma 'hayır' açıklamasında bulunmuşlardı. Polis, gözaltına alınan İşçi Partisi üyelerinin görüntülenmemesi için etten duvar ördü.

'HAYIR' PANKARTI AÇAN İŞÇİ PARTİSİNE POLİS ENGELİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2010 Pazar 17:24:03
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 18:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?