2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

İsmail YK fırtınası

Afyonkarahisar'da konser veren İsmail YK, kendisine hediye edilen 18 kilogramlık mermer vazoyu taşımakta zorlanınca yardımına korumaları yetişti.


İscehisar ilçesinde düzenlenen MERFES2008 Mermer ve El Sanatları Festivali kapsamında bir konser veren İsmail YK, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran yaklaşık 3 bin kişi, İsmail YK'nın söylediği birbirinden güzel ve hareketli şarkılarla adeta kendinden geçti. Konserine 2 saat gecikmeli olarak başlayan sanatçı, sahne performansıyla dikkat çekti. Zaman zaman aralarında minik çocukların da bulunduğu hayranlarını sahneye davet eden ünlü popçu, onlara şarkı söyletti.


Konserin ilerleyen dakikalarında İscehisar Belediye Başkanı Ceylan Kılıçarslan, İsmail YK'ya mermer vazo hediye etmek istedi. Ancak sanatçı, hafif olduğunu düşündüğü 18 kilogramlık vazoyu iki eliyle taşımakta güçlük çekince, yardımına Başkan Kılıçarslan ve korumalar yetişti. Kılıçarslan ve belediye görevlileri İsmail YK'ya vazoyu taşıması konusunda yardımcı olurken, sanatçı çareyi vazoyu korumasına vermekte buldu. İsmail YK'nın konserinde, izdiham çıkmaması için çok sayıda polis, özel güvenlik elemanları
ve korumalar görev yaptı.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 13:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?