3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

İşte CHP'nin başkan adayı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Belediye Başkan adayı olarak Yılmaz Özkan'ı gösterdi.

Afyonkarahisar Çakmak Marble Otelde adayını basın mensupları ve partililere tanıtmak için toplantı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Yılmaz Özkan'ı tanıttı.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Yılmaz Özkan da, "gülen ve onurlu Afyonkarahisar" kenti oluşturacaklarını ifade etti. Özkan, partinin verdiği Afyonkarahisar Belediye Başkan adaylığı görevini saygıyla karşıladığını belirterek "Bu onurlu görevi severek kabul ediyorum. İlimizde yaşamını sürdüren tüm hemşehrilerime, belediyecilik kapsamında en üst düzeyde hizmet sunmak için bu kutsal göreve adayım. Partimiz CHP'nin öngördüğü Sosyal Demokrat anlayışı gereği 'önce insan' ilkesinden hareketle tümhemşehrilerimizi sevgiyle kucaklayacağız. Onların sorunlarını kendi sorunlarımız olarak göreceğiz" dedi.

Özkan, hemşehrilerini, yıllar öncesinden özlem duydukları ve hakkettikleri ama bir türlü ulaşamadıkları mutlu, huzur ve onurlu yaşama kavuşturacaklarını söyledi.
Afyonkarahisar'ın her şeye sahip olduğunu, ancak halkın bundan yeterince yararlanamadığını anlatan Özkan, şunları söyledi: "İlimizin sahip olduğu büyük imkanları yetkin, bilgili ve olgun kadromuzla hemşehrilerimize biz ulaştıracağız. Hemşehrilerimizi onurlu bir yaşama kavuşturmayı en temel görev olarak görmekteyiz."
HALK AKP'YE TEPKİSİNİ SANDIKTA GÖSTERECEK

CHP'nin 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde ilçe ve belde belediye başkan adayları ile başarı sağlayacaklarını ifade eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe de, "29 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçe ve beldelerden belediye başkan adayı olarak çıkan başkan adaylarımızın seçim bürolarının açılışlarına katıldık. Halkımızın AKP'ye ders verme çabası içerisinde olduğunu gördük. Halkımızın partimize gösterdiği teveccüh ise bizleri fazlasıyla memnun etti. İnşallah 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde il merkezinde, ilçeler ve beldelerde halkımızın takdiriyle kazanacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 17:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?