2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

İşte terfi eden emniyet mensupları

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ile Polis Meslek Yüksekokulu'nda bir üst rütbeye terfi eden 15 personele, törenle rütbeleri takıldı.

Afyonkarahisar Polis evinde düzenlenen terfi töreninde konuşan Vali Haluk İmga, rütbe terfi töreninde emniyet teşkilatıyla birlikle olmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

Terfi eden personele hitap eden Vali İmga şöyle konuştu; "Çok kutsal bir mesleğin mensuplarısınız. Toplum ve kamu adına zor kullanma yetkisine haiz bir meslektesiniz. Ben bunun gerekliliklerini ve sorumluluğunu hepinizin yerine getirdiğine inancımı ifade etmek istiyorum."

İmga, konuşmasının son bölümünde tüm güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi. İl Emniyet Müdürü Natık Canca ise yaptığı konuşmada rütbe terfi törenlerinin kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Çünkü mesleğin sonuna gelmiş birisi olarak ne bir mezuniyet nede bir terfi töreni yaşamadım. Polislik mesleği ince ve uzun bir yol. Bu yol çok keskin virajlarla dolu. Bu virajlara hızlı girmeyin. Çünkü savrulursunuz. Bu terfilere çok önem verin ve daha üst yerlere gelmek için inancınızı yitirmeyin" diye konuştu.

TERFİ EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI
Yapılan konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden 11 emniyet müdürü, 1 emniyet amiri ve 3 komiser olmak üzere 15 emniyet mensubuna, protokol heyeti tarafından rütbeleri takıldı.

Terfi eden emniyet mensupları şunlar: 2. sınıf emniyet müdürü Yaşar Yeğen 1. sınıf emniyet müdürlüğüne, 3. sınıf emniyet müdürü Mustafa Ertekin 2. sınıf emniyet müdürlüğüne, 3. sınıf emniyet müdürü Halil Kayhan 2. sınıf emniyet müdürlüğüne, 4. sınıf emniyet müdürü Erdal Gözkaya 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, emniyet amirleri İlhan Şahin, Adem Türk, Ali Çığır, Ahmet Bakuer, Ali Gayret, Aydın Demirel ve Mehmet Şimşek 4. sınıf emniyet müdürlüğüne, başkomiser Ömer Uçar emniyet amirliğine, komiser yardımcıları Ahmet Buğra Sincanlıoğlu, Mustafa Kemal Ağaoğlu ve Serkan Kozan komiserliğe terfi etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 18:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?