1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

İşte turnuvanın şampiyonu

AFMEYAD FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Afyonkarahisar Memur Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (AFMEYAD) düzenlediği Belediye ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün desteklediği 'Spora Merhaba, Sigaraya Elveda' adlı kurumlararası halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Afyonkarahisar Sporland Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen ve 2 Mayıs tarihinde başlayan turnuvanın şampiyonu Reis Tekstil oldu. Final maçı Reis Tekstil ile Eğitimspor arasında oynandı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen karşılaşmanın normal süresi 2-2 berabere bitince maç penaltılara kaldı. Penaltılarda Reis Tekstil, Eğitimspor'u 4-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Eğitimspor'un ikinci olduğu turnuvada Devlet Hastanesi Acil Servis üçüncü oldu.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan turnuva sorumlusu AFMEYAD üyesi Halil Temur, turnuvanın kurumlararası kardeşlik ve hoşgörünün yanısıra, sigaranın insanlara verdiği zararı göz önüne çıkartmak, gençleri sağlıklı yaşam ve spora davet etmek amacıyla düzenlendiğini söyledi. Dünya Sağlık Örgütü tarafından 31 Mayıs’ın Dünya Sigarasız Günü olarak belirlendiğini hatırlatan Temur, "Sigara ve zararlarına dikkat çekmek, topluma mesaj vermek için halı saha turnuvamızın final ve ödül törenini 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü'nde yaptık. Halı saha turnuvamızı katılan 26 takım sporcularını ve temsil ettikleri kurumları centilmen davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz" diyerek konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 13:13:00
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 22:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?