30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

İşte yeni başkan adayı

AFYONKARAHİSARSPOR'A YENİ BAŞKAN ADAYI

29 Temmuz'da kongreye gidecek olan Afyonkarahisarspor'a Şükrü Balık'ın aday olduğu bildirildi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Afyonkarahisarspor'da ligin bitiminin ardından başlayan kriz trafiğinde sona gelindi. Lig bitiminin ardından olağan kongre kararı alan Afyonkarahisar'da ilk kongre, çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. 29 Temmuz'da yeni bir kongreye gidecek olan Afyonkarahisarspor'un kulüp başkanlığı için yeni bir isimin belirlendiği açıklandı.

Uzun bir süre Şeker-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığı görevini yürüten Şükrü Balık, 29 Temmuz'da yapılacak olan kongrede aday olacak. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Şükrü Balık, transfer çalışmalarının geç kalındığını, bu çalışmalara bir an önce başlayacaklarını söyledi.

Halen Mor Beyazlı kulübün başkanlığını yürüten Hikmet Bülbül de, 29 Temmuz'da yapılacak olan kongrede Şükrü Balık'ın aday olacağının açıklanmasının ardından yazılı bir basın açıklaması yaptı. Hikmet Bülbül, kulüplerin, ya kişi bazlı ya da kamuya dayanmadan ayakta kalmalarının imkansız olduğunu belirtti. Afyonkarahisarspor'un düzenli bir gelirinin olmadığını kaydeden Bülbül, "Kulübümüz Afyonkarahisarspor'un son iki yıldır nasıl ayakta kaldığı yine bilinen bir gerçektir. Burada hem borçlarımızı azaltarak hem de ligde kalıcı olmakla başlayan mücadelemiz maalesef son haftada, 2. Lig kapsamından döndük. Yeni bir oluşumun meydana gelmesi sevindiricidir. Yeni oluşum içinde bulunacak arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bu süreç boyunca şahsıma gösterilen güvenden ve destekten dolayı tüm kamuoyuna teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 17:40:00
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 18:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?