2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Kabristan'da anne ve baba ile 2 dakika baş başa

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, yaşlılığa bağlı solunum ve dolaşım yetmezliği nedeniyle 86 yaşında ölen annesi için önceki akşam İmaret Camii’nde ve evinde mevlit okuttu. Sezer, geç saatlere kadar yakın akrabalarının ziyaretini ve başsağlığı dileklerini kabul etti.

Komşulardan tatlı geldi
Sezer Ailesi’nin evinin bulunduğu Yüzbaşı Bayburtlu Agah Caddesi trafiğe kapatıldı. Cenaze evine yiyecek gönderme geleneğine uyan çok sayıda Afyonlu eve yemek ve tatlı gönderdi. Sezer geceyi annesinin evinde geçirirken Afyon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabaha kadar nöbet tuttu. Çok sayıda gazeteci de Sezer’in evinin önünde sabahladı. Gazetecilere, sabah çay ve pide ikram edildi.

Sezer ve eşi Semra Hanım dün saat 11.20’de sivil plakalı Mercedes’le Kocatepe Asri Mezarlığı’na gitti. Gazetecilerin mezarlığa girmemesini isteyen Sezer, Emniyet Müdürü Natık Canca ile Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hacı Ali Tufan’ın da dışarı çıkmasını rica etti. Sezer, annesinin mezarı başında iki dakika kaldı. Sezer çifti daha sonra Ankara’ya hareket etti.
Haber : Göksel YAPAR / vatan gazetesi
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2004 Pazartesi 11:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?