1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Kampanyaya yoğun ilgi

OYUNCAK VE KİTAP KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Afyonkarahisar Belediyesi Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Birimi tarafından başlatılan 'Bir Kitap da Sen Bağışla' ve 'Benim Oyuncağım, Senin Oyuncağın' adlı kampanyada 27 bin kitap ve 3 bin oyuncak toplandı.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 1 Şubat 2010 tarihinde başlayan 'Bir Kitap da Sen Bağışla' ve 'Benim Oyuncağım, Senin Oyuncağın' adlı kampanya sona erdi. Afyonkarahisar halkının yoğun ilgi gösterdiği ve 7 ay süren kampanyada 27 bin kitap ve 3 bin oyuncak toplandı. Toplanan kitaplar arasında romanlardan hikayelere, kaynak kitaplardan okul kitaplarına kadar pek çok çeşit bulunuyor. Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri tarafından tasnif edilecek kitaplar, ihtiyaç

sahibi merkez ve merkeze bağlı köylerdeki okulların kütüphanelerine verilecek. Oyuncaklar da yine ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılacak.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar halkının kampanyaya büyük desteği olduğunu söyledi. Toplanan kitap ve oyuncak sayısının az olmadığını belirten Çoban, vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

OYUNCAK VE KİTAP KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 12:41:01
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 13:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?