3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Kamyonla minibüs çarpıştı

Afyonkarahisar’da, bir minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 5 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan bir yaralı ise dakikalarca feryat ederek kurtarılmayı bekledi.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 19.00 sıralarında Afyonkarahisar-Ankara Karayolu’nun 3. kilometresinde bulunan 2. Küçük Sanayi Sitesi’nin girişindeki kavşakta meydana geldi. Resul Araç yönetimindeki 03 EU 373 plakalı minibüs, kavşakta hatalı dönüş yapan Hasan Şen’in kullandığı 03 EZ 082 plakalı kamyonla çarpıştı.

 Kazada kamyon sürücüsü Hasan Şen (32), minibüs sürücüsü Resul Araç (25) ile minibüste yolcu olarak bulunan Cihan Aydınlık, Ömer Keskin (20) ve Ziya Çakmak (19) yaralandı. Kaza sonrasında minibüsün ön koltuğunda oturan ve çarpmanın etkisiyle sıkışan Cihan Aydınlık, uzun süre kurtarılmayı bekledi.

Kurtarma ekipleri kaza mahalline geç gelince, polis ve vatandaşlar Aydınlık’ı ilkel yöntemlerle sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı. Yüzü kanlar içinde kalan ve bulunduğu yerde feryat eden Cihan Aydınlık, 112 Acil Servis ekiplerine de zor anlar yaşattı. Yaralı vatandaş, Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait kurtarma ve Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri tarafından, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan 5 kişi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi : 9 Haziran 2005 Perşembe 22:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kazım bacak IP: 85.105.8.xxx Tarih : 16.07.2005 09:40:52
aynı yer aynı kazalar birbirinin kopyası yetkililer ne zaman çözüm bulacak ? yaralılara acil şifalar diliyorum.