1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Kanal 3, 1'inci yaşını kutladı

KANAL 3 1'İNCİ YAŞINI KUTLADI

Afyonkarahisar’da 'evrendeki yeni yıldız' sloganı ile yayın hayatına başlayan Kanal 3, 1'inci kuruluş yıl dönümünü coşkulu bir törenle kutladı.

Afyonkarahisar’dan uydu üzerinden yayın yapan ve 'evrendeki yeni yıldız' sloganı ile yayın hayatına başlayan Kanal 3, 1'inci kuruluş yıl dönümü İkbal Termal Otel'de kutlandı. Kutlama törenine Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Isparta Valisi Ali Aydar Öner, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Mega Birlik ortakları, Kanal 3 çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. 1'inci yaş gününü sevenleri ve ekranları başında izleyicileri ile kutlayan Kanal 3, 35 iş adamının bir araya gelerek kurduğu Mega Birlik adı altında yayın hayatını sürdürüyor. Kanal 3 ekranlarda farkını hissettiren bir TV kanalı olarak da Afyonkarahisar ve çevre illerinin yanı sıra yurt dışında bile izleyicisi ile buluşuyor.

KANAL 3 GİRİŞİMCİ RUHUN EN ÖNEMLİ ÖRNEĞİDİR

Kanal 3'ün ulusal yayın yapan medya kuruluşları ile yarışacak düzeyde kaliteli ve düzeyli bir yayın yaptığını belirten Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, “35 saygı değer iş adamının bir araya gelerek oluşturduğu Mega Birlik'in Afyonkarahisar'da girişimci ruhunu en iyi örneklerinden birsi olduğunu söyledi. İmga, "Kanal 3 ilimizin sesini sadece bölgemize yada Türkiye'ye değil bütün dünya'ya başarı ile ulaştırmaktadır. Kanal 3 ailesinin bu mutlu gününü kutlan yayın hayatlarının devam etmesini dilerim" dedi.

Kanal 3 televizyonunun 7 ili bir biri ile bütünleştirdiğini ve kaynaştırdığını belirten Isparta Valisi Al Haydar Öner, Kanal 3'ün dünya'ya başarılı bir şekilde bölgeyi tanıttığını vurguladı.

KANAL 3 1'İNCİ YAŞINI KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 15:33:02
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 15:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?