2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Kapkaççılar şoför taşladı

Afyonkarahisar'da, yardım bahanesiyle durdurdukları otomobil sürücüsünü gasp eden 4 kişi yakalandı. Olayı gerçekleştiren 4 zanlının, kaçmak için gasp ettikleri şoförü taşladıkları ortaya çıktı.


Afyonkarahisar-Sivrihisar karayolunda otomobiliyle seyir halinde bulunan M.A., Ümraniye köyü mevkiine geldiğinde Ş.Ö. isimli bir bayanın kendisinden yardım istediğini gördü. Ş.Ö., annesinin hastalandığını ve yol kenarında yattığını söyleyerek M.A.'dan yardım istedi. Ş.Ö., yardım bahanesiyle durdurduğu M.A.'nın cebinde bulunan 495 YTL ve 1000 YTL değerindeki çeki alarak kaçmaya başladı. Durumu fark eden M.A. da kadını yakalamak için harekete geçti. Bu sırada olay yerine yakın bir noktada bekleyen G.Ö. ve A.Ö. isimli bayanlar da M.A.'yı taşlayarak olay yerinden kaçmaya başladı. 3 zanlı kendilerini bekleyen başka bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı.


M.A. hemen durumu Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine şüpheliler Ş.Ö., G.Ö., A.Ö. ve A.R.K. Emirdağ-Çifteler karayolunun ikinci kilometresinde kullanmış oldukları araçla birlikte yakalandı. Şahısların üzerlerinde yapılan aramada, M.A.'ya ait 495 YTL ile 1000 YTL değerindeki çekin bulunamadığı ifade edildi. 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 17:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?