1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Karagöz'e güvenoyu

BAŞKAN KARAGÖZ GÜVEN TAZELEDİ

Afyonkarahisar Elektrik ve Elektronikçiler Odası Genel Kurulu, Yasin Düğün Salonu’nda üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Tek liste halinde seçime giren mevcut Başkan Mehmet Karagöz yeniden seçildi.

Yasin Düğün Salonu’nda yapılan Afyonkarahisar Elektrik ve Elektronikçiler Odası Genel Kurulu’na Türkiye Elektrikçiler-Elektronikçiler ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyon Başkanı Abdullah Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük ve üyeler katıldı. Divan seçimi ile başlayan genel kurul mevcut Başkan Mehmet Karagöz'ün faaliyet raporlarını okuması ile devam etti.

Genel Kurul’da konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da yapılan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından mesleklerinde 20 yılı dolduran 30 üyeye teşekkür belgesi takdim edildi. Seçimlerde 91 üye oy kullandı. Tek liste halinde seçime giren mevcut Başkan Mehmet Karagöz, kullanılan 91 oyun hepsini alarak 4’üncü kez başkan seçildi.

BAŞKAN KARAGÖZ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 17:53:01
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 09:58:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?