1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Karnıbüyük, 4’üncü kez başkan

KARNIBÜYÜK GÜVEN TAZELEDİ

Afyonkarahisar Giyim Eşyacıları ve İmalatçıları Odası Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Hüseyin Karnıbüyük, 4’üncü kez başkan seçildi.

Afyonkarahisar Yasemin Düğün Salonu’nda gerçekleşen Giyim Eşyacıları ve İmalatçıları Odası Genel Kurulu, üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Odaya kayıtlı 454 üyenin oy kullandığı kurulda mevcut başkan Hüseyin Karnıbüyük 267 oy alarak 4’üncü kez seçildi. Diğer aday Şuayip Çiğdem 185 oy alırken, 2 oy da geçersiz sayıldı.

Bazı pazarcı esnafının oy kullanmaya saat 17.00’den sonra gelince içeriye alınmadı ve oy kullandırılmadı. Üyelerinin içeriye alınmamasına tepki gösteren Hüseyin Karnıbüyük, ‘Demokrasiye kilit vuruldu’ diyerek tepkisini dile getirdi. Oy kullanma işlemi bittikten sonra dışarıda kalan üyelerin içeriye alınmasına bir anlam verilmediğini belirten Karnıbüyük, seçim kanunun da değişiklik yapılmasını istedi. Seçimlerin ardından yeniden Başkan olan Karnıbüyük, kendisine yeniden görev yapma hakkı veren üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı İbrahim Kavas, üyelikte 25’inci yılını dolduran ve emekli olan pazarcı esnafına ‘Onur Belgesi’ verdi.

KARNIBÜYÜK GÜVEN TAZELEDİ
KARNIBÜYÜK GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 13:45:02
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 00:48:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?