30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Katil tavan arasında yakalandı

Afyonkarahisar'da, 4 gün önce yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle kendisini uyaran komşusu ile eşini öldüren 40 yaşındaki Bilal Karakuvvat, cinayetin işlendiği mahallede bir evin tavan arasında yakalandı. Karakuvvat, 3 saat boyunca çatıdan çatıya geçerek polisten gizlenmeye çalıştı.

25 Kasım gecesi saat 23.00 sıralarında, yüksek sesle müzik dinlediği için kendisini uyaran komşuları 34 yaşındaki Şevket Düğüncü ve eşi 32 yaşındaki Halime Düğüncü'yü otomatik av tüfeğiyle öldüren Bilal Karakuvvat, dün gece düzenlenen bir operasyonla yakalandı. Cinayetin işlendiği mahalledeki bir evin tavan arasında gizlendiği duyumunu alan polis, Bilal Karakuvvat'ı yakalamak için harekete geçti. 

Gecekondu mahallesini kuşatan polis, çatıdan çatıya gizlenerek kaçan Karakuvvat'ı yakalamak için yoğun çaba sarfetti. 3 saat süren operasyonun ardından, bir evin tavan arasında yakalanan Karakuvvat polise direnmedi. Bilal Karakuvvat'ın gizlendiği tavan arasında 2 bıçak ve cinayeti işlediği otomotik av tüfeği de ele geçirildi.

Katil zanlısı Karakuvvat, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 15:02:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?