2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Kavga kanlı bitti

Afyonkarahisar'da 3 kişi arasında çıkan silahlı tartışma sonucu 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Sinanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, H.H.S, Ö.D.Ş. ve A.S. isimli şahıslar arasında çıkan tartışma kanlı bitti. H.H.S. isimli şahıs, Ö.D.Ş. ve A.S.'nın silahlarından çıkan kurşunlarla yaralandı. H.H.S. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayın şüphelileri de polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Yurttan kaçan gençten haber alınamıyor

Afyonkarahisar'da kaldığı yetiştirme yurdundan kaçan 16 yaşındaki bir genç bulunamıyor. 
Edinilen bilgiye göre, Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdu'nda kalan M.A., gündüz saatlerinde çıktığı yurda bir daha geri dönmedi. Akşam yapılan yat yoklamasında, yurtta olmadığı anlaşılan M.A. için arama çalışmaları başlatıldı. 
İLAÇLARI ŞEKER SANDILAR

Edinilen bilgiye göre, Sahipata Mahallesi'nde meydana gelen olayda, her ikisi de 5 yaşında olan N.Ş. ve G.Ş., evde buldukları ilaçları şeker zannederek yemeleri sonucu zehirlendi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 2 kız çocuğunun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

EVİNDE KUMAR OYNATIRKEN YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre, Bolvadin ilçesindeki Şazi Mahallesi'ndeki evinde kumar oynattığı belirlenen F.Y. gözaltına alındı. Y.'nin evine yapılan baskında, 581 adet iskambil kağıdı, 6 adet iskambil oyun kağıdı ve 2 adet yaz-boz kağıdına el konuldu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 19:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?