2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Kavşak çalışmaları devam ediyor

Afyonkarahisar S.S. 2. Küçük Sanayi Site Başkanı Mustafa Keser, sanayinin trafiğini rahatlatmak ve olası kazalara karşı önlem almak için yapımına başlanan kavşak çalışmalarında büyük bir yol kat ettiklerini söyledi.


S.S. 2. Küçük Sanayi Sitesinin her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini belirten S.S. 2. Küçük Sanayi Site Başkanı Mustafa Keser, "üyelerimize iyi hizmet edebilmek için çalışıyoruz."


Sanayi sitesinde meydana gelebilecek kazaları önlemek için sanayi içerisindeki yol çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydettiklerini belirten Keser, "Sanayi içerisinde başladığımız yol çalışmalarında Afyonkarahisar Belediyesinin destekleri ile önemli aşamalar kaydettik. Bunun yanı sıra sitemiz giriş ve çıkışında oluşabilecek trafik kazalarına karşı önlem alabilmek için kavşak çalışmasına başladık. Yeni kavşak çalışmaları bittiğinde hem sanayi içerisi hem de giriş çıkışlarında araç trafiğinde bir hayli rahatlama görülecek. Sanayi Sitemizin trafik akışını rahatlatacak olan kavşağın en kısa sürede bitirilerek hizmete açacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 13:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?