1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Kaya'dan pembe tablo

AFYONKARAHİSAR GELİŞİYOR

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Semai Kaya, ilin son dönemlerde büyük bir gelişme kaydettiğini söyledi.

Afyonkarahisar'ın konumu itibari ile gelişmeye müsait olduğunu dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Semai Kaya, kentin gelişmesinde hükümetin önemli desteklerinin olduğunu ifade etti. Afyonkarahisar'ın mermer, gıda ve termal alanında son dönemde gösterdiği çabanın meyvelerini 5 yıldızlı otellerle verdiğini belirten Kaya, şehrin parlak bir geleceğinin olduğunu söyledi.

Kaya, "Diğer illere baktığımızda Afyonkarahisar'ın geliştiğini görebiliriz. Hızla gelişen bir il olan Afyonkarahisar mevcut imkanları ile önemli oranda ilerleme kaydetti. Mermer, gıda ve termal alanında ilimiz ülkemizde önemli bir yere sahiptir. Termal alanındaki yatırımlar bunun en önemli göstergesidir. Afyonkarahisar'ın gelişmesindeki en belirgin özelliği ise kavşak noktasında doğuyu batıya bağlamasıdır. Bu nedenle günde 100 bine yakın araç Afyonkarahisar'dan geçmektedir" dedi.

İşsizlik konusunda hükümetin büyük bir çabası olduğunu kaydeden Kaya, "Ülkemiz için büyük bir tehdit oluşturan işsizliğin de gün geçtikce azaldığına inanıyorum. Bunun için de hükümetimiz büyük bir çaba harcıyor. İşsizlik bir ülkenin en önemli sorunlarının en başında geliyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 20:48:03
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 00:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?