24
Nisan
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

KEKA 'Zafer' oldu

KUZEY EGE KALKINMA AJANSININ ADI DEĞİŞTİ

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Kuzey Ege Kalkınma Ajansı'nın (KEKA) adının , Zafer Kalkınma Ajansı olarak değiştirildiği bildirildi.

Zafer Kalkınma Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Kuzey Ege Kalkınma Ajansı'nın (KEKA) adının Yönetim Kurulu kararı ve Devlet Planlama teşkilatı Müsteşarlığı’nın onayıyla, Zafer Kalkınma Ajansı olarak değiştirildiği bildirildi. Açıklamada, Zafer kelimesinin, dört ilin tarihsel kimliğini, benliğini ve değerlerini daha güzel yansıttığı gerekçesine yer verildi. Yapılan açıklamada, "Zafer Kalkınma Ajansı ismiyle ajansımızın ve bölgemizin, diğer kalkınma ajansları ve bölgelerinden ayırt edilebilirliği sağlanmıştır. Nitekim eski isim, diğer pek çok Kalkınma Ajansının isimleriyle benzerlik göstermekte ve karışıklıklara neden olabilmekteydi" denildi.

İNTERNET ADRESİ DE DEĞİŞTİ

Yapılan isim değişikliği ile birlikte yeni logo oluşumuna da gidildiğine yer verilen açıklamada, logoda martı simgesinin bulunduğu ifade edildi. Açıklamada ayrıca, "Ajansın ismi ve logosunun değiştirilmesi, ajans faaliyetlerinin yoğunlaşmakta olduğu bir dönemde gerçekleşmiştir. Ajansımız mali destek programlarına hazırlık aşamasındadır. İsim değişikliği ile birlikte ajans, yoğunlaşmakta olan faaliyetleri çerçevesinde görünürlüğünü ve tanınırlığını yeni ismi ve logosuyla sağlayacaktır. Ajansımızla ilgili gelişmeler ve faaliyetlerimiz, yeni internet adresimiz olan www.zafer.org.tr adresinden takip edilebilmektedir" ifadeleri yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 17:38:01
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 19:43:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?