1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Kervansaray'a ziyaretçi akını

KERVANSAYAR'I YILDA 15 BİN KİŞİ ZİYARET EDİYOR

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi’ne bağlı Döğer Beldesi’nde bulunan Kervansaray'ı ve tarihi dokuları yılda 15 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini bildirildi.

Döğer Belediye Başkanı Ömer Güngör, Kervansaray ve tarihi dokuları yılda 15 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini belirtti.

Başkan Güngör, ziyaretçilerin en çok ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın AROG filmini çektiği yerlere ilgi gösterdiğini ifade ederek, "Belde içerisinde bulunan ve Osmanlı dönemine ait olan Kervansaray'ı yılda ortalama yerli ve yabancı 15 bin turist ziyaret ediyor. Kervansaray'ın yanı sıra ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın AROG filmini çektiği tarihi yerler, bölgeye gelen turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

AROG filmi çekimlerinde kullanılan malzemeler belediyemize ünlü komedyen Cem Yılmaz tarafından hediye edildi. Filmde kullandığı uzay aracıda belde merkezinde Kervansaray'ın yanına konuldu” dedi.

AROG filminin beldede çekilmesinin önemine de değinen Başkan Güngör, “Film beldenin tanıtılmasında önemli bir rol oynadı. Tarihi dokulara ilgi gösteren herkesi beldemize bekliyoruz" diye konuştu.

KERVANSAYAR'I YILDA 15 BİN KİŞİ ZİYARET EDİYOR
KERVANSAYAR'I YILDA 15 BİN KİŞİ ZİYARET EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 11:01:05
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 11:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?