1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Kitabının geliri şehit ailelerine

KİTABININ GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Türker Göksel, ‘Yazılar Yazgılar Gibidir Silinmez’ adlı kitabının gelirini Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ne bağışlayacağını açıkladı.

AB destekli uluslararası 4 projenin koordinatörlüğünü yapan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Türker Göksel, ‘Yazılar Yazgılar Gibidir Silinmez’ adlı kitabının tüm gelirini Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ne bağışlayacağını söyledi.

Göksel, 5 Mart tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde kitabının imza günü düzenleneceğini de belirterek, “Bu gönülden kopup gelen bir reflekstir. Bu vatan için canlarını ve sağlıklarını feda edenlerin ancak bir ömür boyu minnetle anılmayı hak ettiğine inanıyorum. Gazilerimiz ve şehit dul ve yetimleri bize kutsal bir emanettir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 16:21:00
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 14:05:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tekin Yenigün IP: 78.181.134.xxx Tarih : 4.03.2010 02:05:19

Değerli Kardeşim yeni kitabın hayırlı olsun.Bir diğer yeni kitabın için ise şimdiden başarılar diliyorum.Vatan evlatları ve yakınları için aldığın bu mükemmel karar için ise yürekten tebrik ediyorum.Bu davranışlar ülkesinin sevdalısı olan bizlere yakışır.Kardeşlerin kralı sevgi ve saygılarımı sunarım.