1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Kızılay'a anlamlı destek

POLİS ADAYLARINDAN KIZILAY'A ANLAMLI DESTEK

Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri ve okul personeli başta Okul Müdürü Hasan Şahin olmak üzere Kızılay'a kan bağışında bulundular.

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve personeli Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Okul Müdürü Hasan Şahin, Kızılay'a yapılacak kan bağışının okul olarak sosyal hayatın içerisinde vatandaşlarla olan ilişkilerin bir göstergesi olduğunu söyledi. Daha önce de bu tür faaliyetlerin yapıldığını aktaran PMYO Müdürü Hasan Şahin, tüm vatandaşların Kızılay' a kan bağışında bulunmaları gerektiğini belirtti.

Kan bağışı öncesi okul öğrencileri ve personeline Dr. Mustafa Çoban tarafından bilgi verildi. Kan bağışı ile 20 dakika içerisinde insan hayatının kurtarılabildiğine temas eden Dr. Mustafa Çoban, bu önemli insanı görevin aynı zamanda bir vatandaşlık görevi olduğunu söyledi. Dr. Çoban,"Kan bağışını hastalara ulaştırabilmemiz için mutlaka kan bağışını yapacak birileri vatandaşlık görevini yerine getirmelidir. Bunu başka bir şekilde sağlayabilmemiz mümkün değildir. Bu nedenle bizlerin mutlaka kan bağışına gönüllü olarak destek vermemiz gerekmektedir” diye konuştu.

POLİS ADAYLARINDAN KIZILAY'A ANLAMLI DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:34:03
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 09:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?