1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Kocatepe gençlik kampı başlıyor

KOCATEPE GENÇLİK KAMPI YARIN BAŞLIYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Salman Korkmaz, geleneksel olarak her yıl Kocatepe'de düzenledikleri Gençlik Kampının yarın başlayacağını söyledi.

Büyük Taarruzun 88. Yıldönümü nedeniyle, Türkiye genelindeki katılımcı gençlere yönelik 'Kocatepe' eteklerinde Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde 23-26 Ağustos 2010 tarihleri arasında Kocatepe Gençlik Eğitim ve Çalışma Kampı yapılacağını duyuran Şube Başkanı Salman Korkmaz, ülkenin değişik illerinden ADD'li gençlerin kampa katılacağını ifade etti. Kampa katılacak 150 kişinin barınma, güvenlik ve sağlık sorunlarının dışındaki diğer bütün ihtiyaçları şube olarak karşılayacaklarını anlatan Korkmaz, sabah

kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği derneğin vereceğini ifade etti. Korkmaz "Planlanan gençlik kampı, gençlerimizin 25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan gecesi yapılacak 'Zafer Yürüyüşü ve Kutlama Programına' katılımıyla son bulacaktır" şeklinde konuştu.

Kampa katılan gençlerin kendi şehirlerine döndüklerinde kamp süresince edindikleri bilgilerin de ışığında 'Kocatepe ve Afyonkarahisar'ın önemi üzerinde mutlaka duracaklarını ileri süren Salman Korkmaz, şunları söyledi: "Afyonkarahisar halkımız ve ilgilenenlerin kampımızı ziyaret ederek, gençlerimizle sohbet edebilecekleri ve seminerlerimize dinleyici olarak katılmalarını beklemekteyiz. Planlanan gençlik kampının derneğimize yaraşır bir şekilde yapılabilmesi ve sonuçlandırılabilmesi için genel merkezimizin

himayelerinde, şubemiz koordinatörlüğünde ve katılımcı şubelerin destek ve yardımları ile hazırlanan program çerçevesinde katılımları ile 26 Ağustos sabahı 04.30 da Kocatepe'deki büyük buluşmamızla noktalanacak. Programa tüm şubelerimiz ve sevgili Afyonkarahisarlılar davetlidir."

Gençlik kampına katılan 150 kişinin üç gün boyunca seminer göreceğini anlatan Korkmaz, seminerin 2'inci günü YARSAV Genel Sekreteri Önder Tekin'in 'Anayasa ve Yargı Bağımsızlığı'nı anlatacağını söyledi. Salman Korkmaz, seminerin son gününde ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan'ın da 'ADD Gençliği ile Gündem Üzerine' bir söyleşi yapacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 17:14:05
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 18:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?